Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ''ANGEL''

Aγνη χειροποιητη κρεμα ημερας προσωπου ''Αngel''.
Mια ακομα πανεμορφη κρεμα,με αποκλειστικη συνταγη της Angelina στον Νεραιδοκηπο μας.
Αποσταξαμε ροδοπεταλα σε λαδι καρυδας,φτιαξαμε το δικο μας ροδονερο και σας προσφερουμε την φυσικη κρεμα τριανταφυλλου'' ΑNGEL'' για να κανετε το δερμα σας να λαμψει σαν ολοδροσο τριανταφυλλακι.
Ως γνωστον το τριανταφυλλο βοηθα το γηρασμενο δερμα να αποκτησει λαμψη,ενυδατωση και μειωνει αισθητα τις ρυτιδες.Κατα των κοκκινιλων,εκζεματων,κηλιδων,δινει λαμψη,φωτεινοτητα και με το υπεροχο αρωμα απο τα πολυτιμα αιθερια ελαια μειωνει το καθημερινο αγχος.
Τα αιθερια ελαια του γερανιου,τριανταφυλλου και βιολεττας που περιεχει ειναι γνωστα για τις αντιοξειδωτικες τους ιδιοτητες,κατα των ελευθερων ριζων,αντιφλεγμονωδη,ιδανικα για το ωριμο ξηρο δερμα και κυριως κατα των ρυτιδων.
Περιεχει υαλουρονικο οξυ γνωστο για τις φοβερες του ενυδατικες ιδιοτητες.
Υαλουρονικο οξυ για απιστευτη νεοτητα. Όταν το δέρμα δεν είναι ελαστικό και σφριγηλό, αυτό δηλώνει έλλειψη νερού. Και χωρίς τα κατάλληλα αποθέματα νερού, τα κύτταρα σιγά-σιγά καταστρέφονται. Υπάρχει, ωστόσο, μια ουσία που μπορεί να συγκρατεί το νερό. Το λένε υαλουρονικό οξύ  Αρχικά ως υλικό ενέσιμο, είτε μόνο του για τη βελτίωση των ρυτίδων είτε σε συνδυασμό με πολυβιταμίνες σε τεχνικές μεσο­θεραπείας, και στη συνέχεια ως συμπληρωματικό συστατικό κρεμών για να ενισχύσει τη δράση τους. Τα ορατά αποτελέσματα στην ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας αποδεικνύουν τα οφέλη του. 
Συστατικα της κρεμουλας μας.
Σπιτικο χειροποιητο ροδονερο,τριανταφυλελαιο δικης μας παραγωγης,απο αποσταγμα ροδοπεταλων μεσα σε λαδι καρυδας,εμπλουτισμενο με βιτ.Ε,αγνο μελισσοκερι,λανολινη,aloe vera gel δικης μας παραγωγης απο τα φυτα μας,επεξεργασμενη με γλυκερινη, xanthan gum και βιΤ.Ε,,σταφυλελαιο,λαδι νυχτολουλουδου πολυτιμου ελαιου γνωστου για την αντιρυτιδικη του ικανοτητα,αιθερια ελαια τριανταφυλλου,γερανιου και βιολεττας,βουτυρο καριτε,υαλουρονικο οξυ το ελιξηριο της νεοτητος,συντηρητικο cosgard και Βιταμινη Ε.
Περιεχει παπρικα γνωστη για την ιδιοτητα της να ξυπνα το δερμα και να το τονωνει.
 τιμη 25 ευρω τα 50 ml





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου