Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

ARGAN ANTIAGING FACIAL SERUM


ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ ME
                                ΑRGAN ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Φτιαγμενο με εξαιρετικη φροντιδα και αγαπη απο την Αngelina στον Νεραιδοκηπο μας για να σας χαρισει δερματακι λαμπερο που ακτινοβολει υγεια ομορφια και λαμψη...

Τα λαδια που χρησιμοποιω ειναι πολυτιμα για το δερμα γεματα θρεπτικα στοιχεια και βιταμινες.

ΤΟ ΛΑΔΙ ΑRGAN

Το έλαιο Αργκάν  είναι ένα σπάνιο έλαιο που εξάγεται από τα κουκούτσια του φρούτου της Argania Spinosa (δέντρο Αργκάν), που φύεται στο Μαρόκο. 


Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Το έλαιο Argan παράγεται από τους πυρήνες του ομώνυμου δένδρου, που ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.


Γ νωστό για την ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική του δράση, το Argan Oil αποτελεί μυστικό ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Οι γυναίκες της περιοχής το χρησιμοποιούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος, για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Η πιο σπουδαία δράση του Argan Oil είναι η αντιγηραντική του δύναμη, αφού βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ολοένα και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών επιλέγουν να προσθέσουν το θαυματουργό αυτό έλαιο στις συνθέσεις τους, καθιστώντας το συγκεκριμένο λάδι το... greatest hit της Κοσμετολογίας.
Το έλαιο Argan εξάγεται από το κουκούτσι των καρπών του δένδρου Argan (Argania spinosa), που ευδοκιμεί στο Μαρόκο. Είναι πολύτιμο για θρεπτικές και ιατρικές εφαρμογές, αλλά κυρίως, για τη χρήση του στην Κοσμετολογία όπου θεωρείται πολύτιμο τόσο για τις εξαιρετικές του ιδιότητες όσο και για τη σπανιότητά του. Σήμερα η Argania spinosa καλλιεργείται συστηματικά σε μεγάλες εκτάσεις και οι καρποί της συλλέγονται μηχανικά. Η κυβέρνηση του Μαρόκου, μάλιστα, επιδοτεί την καλλιέργεια του συγκεκριμένου δένδρου».

ΤΟ ΛΑΔΙ JOJOBA





Στην κοσμετολογία το λάδι jojoba έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Ως εξαιρετικά ενυδατικό, το λάδι jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση, ενώ συνιστάται η συνδυαστική χρήση του με κάποιο άλλο λάδι, μιας και το λάδι jojoba απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν διευκολύνει το «γλίστρημα» των χεριών. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.  Καθαρίζει σε βάθος και χαρίζει στο δέρμα λάμψη και υγεία. Αν έχετε ψαλίδα στα μαλλιά το λάδι jojoba είναι ιδανικό για την καταπολέμησή της και θα τους δώσει και λάμψη.                                                                                                            

ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ 





Βοηθά στην αντιγήρανση αφού έχει δραστικές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προστατεύουν τον οργανισμό μας από τις ελεύθερες ρίζες. Πλούσιο σε βιταμίνες A, B, C και E, διαθέτει ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Όταν απλωθεί στην επιδερμίδα, λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, είναι υποαλλεργικό και μοιάζει με τη λανολίνη, καθώς έχει και αυτό τη δυνατότητα να εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, δρώντας ενυδατικά και μαλακτικά. Οι ιδιότητες και η σύστασή του το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για την φροντίδα των μαλλιών.

ΛΑΔΙ ΣΑΦΡΑΝ
Ο Κρόκος ο ήμερος (Crocus satius L.) είναι ένα από τα πιο σπάνια φαρμακευτικά φυτά. 
Τα αποξηραμένα στίγματα του λουλουδιού αποτελούν τον πολύτιμο κρόκο ή σαφράν ή ζαφορά ή σαφράνι.

Οι θεραπευτικές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα, όπως αναφέρεται σε αιγυπτιακό πάπυρο που χρονολογείται από το 1550π.Χ., ενώ αποτελούσε απαραίτητο συστατικό στα ιατρικά σκευάσματα του Ιπποκράτη, του Διοσκουρίδη και του Γαληνού, οι οποίοι τον συνιστούσαν ως παυσίπονο, αντιπυρετικό, υπνωτικό, εμμηναγωγό, επουλωτικό και αφροδισιακό.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και της σύγχρονης ιατρικής για τον κρόκο. Η σχετική έρευνα είναι συνεχής και πολύπλευρη. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα διαπιστώθηκε με βεβαιότητα ότι ο κρόκος έχει:

Αντιοξειδωτική δράση.

Η δράση αυτή θεωρείται σήμερα ιδιαίτερα επωφελής για τον οργανισμό από πολλές πλευρές. Παράγωγα του κρόκου όπως οι κροκίνες –που περιλαμβάνονται στα καροτενοειδή- έχουν ευνοϊκή επίδραση σε εκδηλώσεις του δέρματος που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία.Χαριζει υγεια,λαμψη,αντιοξειδωτικη και αντιγηραντικη προστασια στο δερμα του προσωπου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ SERUM
Λαδι ARGAN,λαδι JOJOBA,λαδι AVOCADO,λαδι SAFRAN, αιθερια ελαια τριανταφυλλο Δαμασκου,αιθεριο ελαιο καροτου και γερανιου πασιγνωστα για τις φοβερες αντιρυτιδικες και αντιγηραντικες ιδιοτητες τους.
Βιταμινη Ε ιδανικη για αντιγηρανση και ενυδατωση....

ΧΡΗΣΗ

Απλωνετε 3-4 σταγονες σε προσωπο,ματια,ντεκολτε και δειτε σε λιγο καιρο ενα προσωπο απαλο,λαμπερο,νεανικο,ενυδατωμενο, και τις υπαρχουσες  ρυτιδες να απαλαινουν και να εξαφανιζονται με την  συνεχη χρηση,κατω απο την μασκα ημερας η και μονο του το βραδυ.
ΤΙΜΗ 10 ευρω τα 10 ml
             25 ευρω τα 30 ml