Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ANTIΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ' 'G U L '' ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ


Η Ελενη εκανε το θαυμα της ξανα!!! 
Σας εφτιαξε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ που ξεχυλιζει απο τριανταφυλλα...

Συστατικα της μασκας ...
Κοκκινος αργιλος, ροδοπεταλα απο κοκκινα τριανταφυλλα,χειροποιητο λαδι αγριου τριανταφυλλου,ροδονερο,βρωμη,γαλα,αγνο μελι,τριανταφυλελαιο φτιαγμενο απο αγρια τριανταφυλλα σε αμυγδαλελαιο,αιθεριο ελαιο τριανταφυλλο Δαμασκου και γερανι αιθεριο ελαιο....

Η μασκα προσωπου της σειρας ''GUL'' παιρνει το κοκκινο χρωμα της απο τον κοκκινο αργιλο.

Οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες δρουν ενάντια στη γήρανση, ενώ με την πρώτη κιόλας εφαρμογή το δέρμα δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ανάλογα με τον τύπο της αργίλου που θα χρησιμοποιήσουμε στην εκάστοτε μάσκα, εξαφανίζονται τα στίγματα και απομακρύνονται οι ρύποι, αφού απορροφάται το σμήγμα και ανοίγουν οι πόροι του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η αναζωογόνηση του δέρματος φανερή. Όσον αφορά στην εφαρμογή της στο σώμα, η άργιλος δρα ως αντικυτταριτιδικό προϊόν, απομακρύνοντας τις τοξίνες.
Κόκκινη άργιλος
Κατάλληλη για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, η κόκκινη άργιλος οφείλει το χρώμα της στα οξείδια του σιδήρου. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας άμεσα λάμψηη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα αποτοξινώνει και ανακουφίζει το δέρμα χάρη στην σύστασή της που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία.

 Το τριανταφυλλο και τα παραγωγα του ειναι φουλ αντιρυτιδικο,ενυδατικο,καταπραυντικο,και δινει λαμψη ,νεοτητα,ελαστικοτητα στο δερμα μας.
Εφαρμοστε την μασκα 1-2 φορες την εβδομαδα,αφου καθαρισετε σχολαστικα το δερμα σας.
Την αφηνετε για 20 λεπτα αποφευγοντας την περιοχη των ματιων και την ξεπλενετε με χλιαρο νερακι...
Θα εκπλαγειτε απο τα φοβερα αποτελεσματα...
Το προσωπο λαμπει,ειναι ενυδατωμενο και απαλο,φρεσκο σαν τριανταφυλλο...τολμηστε το και ΛΑΜΨΤΕ!!!


ΤΙΜΗ 15 ΕΥΡΩ ΤΑ 30 ML

διατηρειται στο ψυγειο για ενα μηνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου