Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΕΛΙ!

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ |



O πονεμενος Πατριαρχης Ιεροσολυμων Ειρηναιος,ειναι ο γνησιος και κανονικος Πατριαρχης.

Τον εχουν φυλακισει σε ενα κελι διπλα στον Παναγιο Ταφο απο το 2008 εως σημερον,χωρις να τον αφηνουν να βγει καθολου,χωρις να του πηγαινουν φαγητο και φαρμακα.

Καποιοι Παλαιστινιοι του ανεβαζουν με καλαθακι φαγητο.

Ο Γεροντας Πατριαρχης μας,τελει τα εκκλησιαστικα του καθηκοντα μεσα στο κελακι του.

Δεν του επιτρεπουν καμμια επισκεψη,κανενα ανθρωπο να τον πλησιασει και να του πει δυο λογια παρηγορητικα.

Αναγκαστηκε ο ιδιος να βγαλει μονος του τα δοντια του που τον πονουσαν.



ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ... 

Ο συγχρονος αγιος και μαρτυρας Πατριαρχης δεν προσκυνησε τους Σιωνιστες και τους σατανοκρατουμενους ακολουθους τους.

Ερχεται Πασχα

Πως μπορουν να διδουν το φιλημα της αγαπης ολοι οι προκαθημενοι των Ορθοδοξων Εκκλησιων,γνωριζοντας οτι διπλα στον Παναγιο Ταφο υπαρχει ο Γεροντας Πατριαρχης κ.κ.Ειρηναιος θαμμενος ζωντανος,χωρις δικη,χωρις απολογια,δεδικαιωμενος απο τα Παλαιστινιακα δικαστηρια ως αθωος πασων των κατηγοριων,και ΟΜΩΣ εκεινος ειναι ακομα κλεισμενος στο κελι του.

Ευτυχώς η δυστυχώς όμως, τον διέψευσαν οι ίδιοι οι Ισραηλινοί , προβάλλοντας εκτενώς το δράμα του κ.Ειρηναίου μέσα από τα Μ.Μ.Ε. της Χώρας τους.Οι ευθύνες της Ελληνικής Κυβερνήσεως είναι τεράστιες και κάποτε θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι στον Ελληνικό Λαό για τον διασυρμό της Πατρίδας μας από άστοχες ενέργειες ορισμένων ανεύθυνων παραγόντων του Τόπου. Ο Πατριάρχης Ειρηναίος είναι ΑΘΩΟΣ  και η δοκιμασία που περνά είναι ΑΔΙΚΗ.
Τον Ιούλιο του 2005 ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πασίγνωστο πλέον πόρισμα που εξέδωσε η Παλαιστινιακή Αρχή ύστερα από σχετική έρευνα αρμόδιας επιτροπής ότι ο Πατριάρχης Ειρηναίος ουδέποτε πραγματοποίησε συμφωνίες ενοικιάσεως μακράς διαρκείας με εταιρείες εβραϊκών συμφερόντων για συγκεκριμένα εκκλησιαστικά ακίνητα κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από την Πύλη της Γιάφας στην Πλατεία Ομάρ.


Τον Μάιο του 2012 το Νομικό Συμβούλιο του Ελληνικού  Κράτους επίσης γνωμοδότησε πως δεν προκύπτει ούτε υφίσταται αστική ή και ποινική ευθύνη του Πατριάρχη Ειρηναίου κατά τον έλεγχο που διεξήχθη για τα πεπραγμένα του τα οικονομικά έτη 1999-2005.
Παρά τα αθωωτικά αυτά πορίσματα ο Πατριάρχης Ειρηναίος από τις 11 Φεβρουαρίου 2008 διώκεται και αντιμετωπίζεται από την ελληνική κυβέρνηση και το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό τον Θεόφιλο, ως ένοχος, στερούμενος στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα…



Ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα καταπατηθηκαν αισχρα στο προσωπο του Αγιου αυτου ανδρος,που σηκωνει με καρτερια και υπομονη τον Σταυρο της συκοφαντιας και της ταπεινωσεως.

Δεν προδωσε ουτε θα προδωσει ποτε τους ορκους που εδωσε στον Κυριον της Δοξης.

Να ντρεπομαστε ολοι  που δεν εχουμε ξεσηκωθει για να ελευθερωσουμε τον Πατριαρχη μας.

Ο νυν ψευδοπατριαρχης εχει ξεπουλησει πολυ μεγαλες εκτασεις στους Σιωνιστες,προετοιμαζοντας την ελευση του υιου της ανομιας του λεγομενου Αντιχριστου.

Ως ποτε Θεε μου θα επιτρεπεις να γινονται ολα αυτα τα ανουσια ανιερα πραγματα...ΕΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ...ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ!


Η ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου