Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

''Crazy for Chocolate'' Silky Body suffle by Eleni!

 Τρελλαινομαι για σοκολατα ,εσεις???δειτε την αναρτηση μου στο μαγαζακι μου στο ETSY https://www.etsy.com/listing/216467297/crazy-for-chocolate-silky-body-suffle?ref=shop_home_active_1

Εφτιαξα λοιπον το τελειο σουφλε σοκολατας που δεν τρωγεται,αλλα αλειφεται-οχι στο ψωμι- αλλα στο σωμα...
Ειναι τρελλα σκετη...μυριζει γλυκεια σοκολατα,μοιαζει με σαντιγυ,και κανει το δερμα λαμπερο,αστραφτερο,μυρωδατο σαν σουφλε σοκολατας...
Ειναι πειρασμος...θελεις να το φας ...τοσο λαχταριστο ειναι...

Τα συστατικα του πολυτιμα,,,

Αfrican Shea Butter-BΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ..
Λαδι Καρυδας
Βουτυρο Κακαο
Αμυγδαλελαιο
Κακαο σε σκονη
Αlum Powder
Bιταμινη Ε
Εκχυλισμα σοκολατας


ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ
Ιδιοτητες

Είναι βούτυρο ομορφιάς σε μαλλιά και σώμα.
 Αναδομεί την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το σώμα, αναδομεί επίσης και τα μαλλιά μετά την κούραση από την ηλιακή ακτινοβολία γι αυτό και θεωρείται εξαιρετικό αντιγηραντικό.
Αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύστημα επανόρθωσης και αναδόμησης της γυναικείας ομορφιάς. Συστήνεται ιδιαίτερα,  μετά τη λήξη των θερινών μας διακοπών. 
Φροντίζει επίσης, τα γερασμένα ταλαιπωρημένα από δουλειές γυναικεία χέρια.
 Είναι ακόμη μια καλή λύση για έξτρα φροντίδα το βράδυ. Όπως και για φωτεινή ανάλαφρη και αναζωογονητική αίσθηση στα μαλλιά.
Προλαμβάνει και θεραπεύει τις ραγάδες σε συνδυασμό με άλλα αιθέρια έλαια, αλλά πάντα χρησιμοποιείται ως βάση για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στο γυναικείο σώμα. 
Θεωρείται από τους επαΐοντες ως δεδομένο και αυτονόητο.

 Γιατί που θα βρείς καλύτερη φροντίδα; Το βούτυρο καριτέ «φυλάσει» μέσα του  5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα,τα οποία και κατακλύζουν το 90% της σύνθεσης του! Τα ευεργετικά αυτά οξέα, χωρίζονται σε στεατικά (Stearic Acid) και ελαϊκά (Oleic Acid) λιπαρά.
Αυτή ακριβώς η υψηλή σύνθεση του σε λιπαρά φυτικής σύστασης, δίνει στο βούτυρο καριτέ εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες
  Κυρίως το βούτυρο καριτέ προφυλάσσει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος –προσόν ανεκτίμητο για καλλυντικό.
 Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές βλαβερές επιθέσεις, από το κάπνισμα, την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση, χάρη στην παρόμοια δράση του με το πράσινο τσάι! Χαρακτηριστικό είναι, ότι από τις  10 φαινολικές ουσίες που περιέχει το Βουτυρο Καριτέ, οι 7 είναι Κατεχίνες (catechins) οι οποίες εντοπίζονται και στο Πράσινο Τσάϊ.
Οι κατεχίνες εκτός από την σύσφιξη και την αναζωογόνηση που προσφέρουν είναι πλέον γνωστό ότι είναι εξαιρετικά αντιγηραντικές, καθώς καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
To Βούτυρο Καριτέ είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Ε και Α, γνωστές για την εξασφαλισμένη γήρανση που προσφέρουν. 
Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες έρευνες στον τομέα της αντιγήρανσης, η βιταμίνη Α ειδικά σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε είναι η μόνη που όχι μόνο μπορεί να σταματήσει τον χρόνο, αλλά και  να τον γυρίσει πίσω!! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι υπομονή!
Τα λάδια φέρνουν μονιμότερα αποτελέσματα από τα πανάκριβα προϊόντα των μεγάλων εταιρειών ενώ  η αλλαγή και η αναζωογόνηση που προσφέρουν δεν έρχεται επιθετικά, αλλά  σταδιακά. 
Η λάμψη και η φροντίδα βέβαια θα φανεί από την πρώτη ώρα όμως ο χρόνος προς τα πίσω, θα γυρίσει μετά από ένα χρόνο εντατικής φροντίδας με το προϊόν σας και θα σας κρατήσει πλήρως υπερήφανη και νέα!
 Οι βιταμίνες Α και Ε λοιπόν, έχουν αντιμικροβιακή δράση και είναι πολύτιμοι σύμμαχοι της επιδερμίδας στην αντιμετώπιση ερεθισμών, μολύνσεων και εκζεμάτα...
Αυτα μονο για το βουτυρο καριτε...σε συνδιασμο με ολα τα αλλα πολυτιμα συστατικα που ανεφερα,καθιστουν αυτο το χειροποιητο προιον μου ενα πολυτιμο συμμαχο στην ομορφια και την υγεια μας...

Φορεστε το μετα απο το μπανιο και η απαλοτητα και το αρωμα του θα σαγηνευσει τους παντεςςς...
Νοιωστε επιθυμητη και λαχταριστη σαν ενα κομματι σοκολατας...

Θα σας γινει απαραιτητο...δεν θα το αποχωριζεστε...
Τιμη 20 ευρω τα 80 γραμμαρια...
παραγγελιες στο exdrompe@hotmail.com
H στο μαγαζι μου στο ΕΤSY οπου πληρωνετε μεσω paypal  https://www.etsy.com/listing/216467297/crazy-for-chocolate-silky-body-suffle?ref=shop_home_active_1
η αναρτηση μου στο share your art
http://shareyourart.gr/ergo-28175-crazy-for-chocolate-silky-body-suffle-by-eleni-.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου