Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

MILK AND HONEY SOAP- PURE HONEY SEDUCTION SOAP BY ELENI

Λατρευω και το Μελι και το Γαλα..Τα παντρεψα λοιπον και να το ΑΠΟΛΥΤΟ Σαπουνι γλυκερινης με Μελι και Γαλα...
Μυριζει απιστευτα ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ...


Περιεχει Γαλα κατσικας απο την λευκη βαση γλυκερινης αλλα και γαλα αγελαδας που του προσθεσα..
Εβαλα Μελι αγνο Μανης και Γαλα Καρυδας σε σκονη!
Το χρωμα του ειναι ελαφρα μπεζ απο το Μελι..Χωρις καμμια χρωστικη,απολυτα αγνο.
Βαρος 100 γραμμαρια Τιμη 5 ευρω

Το Σαπουνι σε σχημα Καρδιας ειναι φτιαγμενο με Βαση Διαφανης Γλυκερινης με Αλοη και εμπλουτισμενο με Αγνο Μελι Μανης..Το Αρωμα του? μα φυσικα ΜΕΛΙ..Μοσχομυριζει απιστευτα γλυκα!!! 
Βαρος 120 γραμμαρια Τιμη 6 ευρω


Τα οφελη και των δυο εκδοσεων σαπουνιων ειναι πολυ μεγαλα.
Ιδανικα για την περιποιηση σωματος και προσωπου,αφηνει μια τοσο γλυκια ευωδια που θα θελετε να μυριζετε συνεχεια τα χερια σας!!!
ΤΟ ΜΕΛΙ

Είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, αμινοξέα, ένζυμα και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Xάρη στα θρεπτικά δραστικά συστατικά του, αποτελεί πηγή ενέργειας, αναζωογόνησης και τόνωσης του οργανισμού.
Το μέλι, όπως τρέφει το σώμα, έτσι τρέφει και το δέρμα. 
Για αιώνες χρησιμοποιούνταν σε παρασκευάσματα σχετικά με την ομορφιά. Λέγεται ότι η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο με μέλι και γάλα.
 Διαθέτει σημαντικές επουλωτικές και εξισορροπητικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα επιταχύνει την ανανέωση των ιστών. 
Όταν τοποθετείται σε πληγές βοηθά τον μολυσμένο ιστό, αναστέλλοντας και αποτρέποντας την ανάπτυξη μολυσματικών παραγόντων, βακτηρίων και μυκήτων. 
Επίσης, με την επάλειψη των πληγών με μέλι παρατηρείται υποχώρηση της φλεγμονής, υποχώρηση του οιδήματος γύρω από την πληγή και μεγάλη ελάττωση του πόνου.


 Με το πολύπλοκο σύμπλεγμα δραστικών στοιχείων που περιέχει, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην περιποίηση, την ανανέωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Kαθώς έχει την ικανότητα να έλκει, να απορροφά και να διατηρεί νερό στα μόριά του, όταν προστίθεται σε καλλυντικά προϊόντα, προσφέρει υγρασία στο δέρμα και το διατηρεί δροσερό. Τ
Το μέλι μπορεί επίσης να καθαρίσει το πρόσωπο και τους φραγμένους πόρους. Τα ένζυμα που βρίσκονται στο ακατέργαστο μέλι είναι υπεύθυνα για το άνοιγμα των πόρων και την απομάκρυνση οποιονδήποτε ουσιών έχουν δημιουργηθεί μέσα στους πόρους. Το μέλι περιέχει μεγάλο αριθμό συστατικών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Το οφέλη του μελιού στην επιδερμίδα είναι πάρα πολλά, αλλά ας ξεκινήσουμε με το πως μπορεί να την προστατεύσει. Το μέλι περιέχει αντιοξειδωτικά, αντιμυκητιασικά και αντι-μικροβιακές ιδιότητες για να προστατεύσει το δέρμα σας από την περιβαλλοντική καταστροφική επίδραση και να βοηθήσει ακόμη και στη θεραπεία των πληγών, των εξανθημάτων και την καταπολέμηση των μολύνσεων του δέρματος.honey_7

2. Ενυδατικό: Το μέλι είναι ένα φυσικό ενυδατικό, που αν χρησιμοποιείται τακτικά, μπορεί να απαλύνει ακόμα και τα πιο ξηρά δέρματα ή μαλλιά. Μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο μέλι στο πρόσωπό σας ή το λαιμό μόνο του ή και αναμεμειγμένο με άλλα φυσικά συστατικά για να δημιουργήσετε ένα προϊόν βαθιάς ενυδάτωσης!

3. Αντιγηραντικό: Μία από τις συχνότερες ανησυχίες στην φροντίδα του δέρματος είναι η μείωση των σημαδιών γήρανσης. Χρησιμοποιώντας το μέλι σαν μια θεραπευτική αγωγή φροντίδας του δέρματος μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να διατηρηθεί νεανικό! Οι ελεύθερες ρίζες είναι τοξικά μόρια που μπορούν να βρεθούν σχεδόν οπουδήποτε. Το φυσικό μέλι με τα αντιοξειδωτικά του, βοηθά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών από το περιβάλλον και κρατά το δέρμα σας φρέσκο και ανανεωμένο!

4. Θρεπτικό: Τα οφέλη του μελιού λειτουργούν εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορείτε να φάτε μέλι για να θρέψετε το σώμα σας εσωτερικά ή να το εφαρμόσετε τοπικά για να θρέψετε το δέρμα και τα μαλλιά σας. Το μέλι είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά, όπως μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να αναγεννηθεί και να προωθήσει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων για ένα υγιές και υπέροχο δέρμα.

5. Καθαριστικό: Το μέλι λειτουργεί πραγματικά καλά στο να καθαρίζει, τρέφοντας παράλληλα το δέρμα σας με σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Το φυσικό ένζυμο του μελιού, όταν αναμειχθεί με νερό, μπορεί να δημιουργήσει ένα ήπιο αντισηπτικό για βαθύ καθαρισμό του δέρματος χωρίς να αφαιρεί από το δέρμα σας τα φυσικά έλαια του. Δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο ή πιο φυσικό από αυτό!

6. Ενάντια στην ακμή: Το μέλι εκτός όλων των άλλων μπορεί να δράσει ενάντια στην ακμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα μελιού και να την τοποθετήσετε πάνω σε κάθε σπυράκι. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλυθείτε. Το μέλι διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των βακτηρίων της ακμής και την εξάλειψη των κηλίδων. Δοκιμάστε αυτήν την θεραπεία καθημερινά και θα δείτε σταδιακή βελτίωση στο δέρμα σας!

ΤΟ ΓΑΛΑ


Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που είναι ένα ήπιο λευκαντικό για όλους τους τύπους δέρματος.
Το νωπό γάλα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ποιοτικό και φιλικό προς το δέρμα του δέρματος καθαριστικό για το ξηρό ή το γηρασμένο δέρμα. 

Το έκανε η Κλεοπάτρα και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ήξερε! Καλό είναι να γνωρίζετε πώς τα αμινοξέα που βρίσκονται στο γάλα, προστατεύουν την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και την κρατούν ενυδατωμένη, ενώ το γαλακτικό οξύ δρα σαν φυσικός παράγοντας απολέπισης, απομακρύνοντας έτσι τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες από το πρόσωπο, φροντίζοντας διπλά για τη λάμψη του.


Oι πρωτεΐνες γάλακτος προσφέρουν αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. H ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητάς τους να δεσμεύουν νερό. Aυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν τη δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας. 
Παράλληλα, οι πρωτεΐνες γάλακτος απελευθερώνουν συγκεκριμένα αμινοξέα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά συστατικά του φυσιολογικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος (NMF). Oι πρωτεΐνες γάλακτος έχουν, επίσης, ιδιαίτερα θρεπτική δράση, καθώς προσφέρουν περισσότερο από 40% των απαραίτητων αμινοξέων για το δέρμα. 
Aυτά τα αμινοξέα είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, καθώς συμμετέχουν στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου